Advertisement

Bingöl Deprem Son Dakika - Son dakika! Kandilli Rasathanesi'nden flaş Bingöl depremi ... - Can ve mal kaybının yaşanmadığı deprem, kısa süreli paniğe.

Bingöl Deprem Son Dakika - Son dakika! Kandilli Rasathanesi'nden flaş Bingöl depremi ... - Can ve mal kaybının yaşanmadığı deprem, kısa süreli paniğe.. Bingöl'ün karlıova ilçesinde meydana gelen ve ilk belirlemelere göre. Can ve mal kaybının yaşanmadığı deprem, kısa süreli paniğe. Depremin şiddetli gerçekleştiği ve çevre illerden de sarsıntı olarak hissedildiği aktarıldı. Deprem çevre illerde de hissedildi. Afad, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Bingöl'ün karlıova ilçesinde meydana gelen ve ilk belirlemelere göre. Depremin ardından en büyüklüğü 4,6 ve 4,7 olan 200'ü aşkın artçı deprem meydana geldi. Afad verilerine göre, deprem 4.1 olarak ölçümlendi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı (afad) tarafından yapılan açıklamaya göre bingöl'de deprem oldu. Bingöl'de, richter ölçeğine göre 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika: Bingöl depreminin ardından korkutan tahmin: 6 ...
Son dakika: Bingöl depreminin ardından korkutan tahmin: 6 ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Merkez üssü arıcılar olan 3.4 büyüklüğündeki artçı sarsıntı ise sabah saat 08.0'de meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17:24'te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Afad'ın açıkladığı son dakika verilerine göre; Bingöl'ün karlıova ilçesinde meydana gelen ve ilk belirlemelere göre. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin şiddetini 5.7 olarak açıkladı. Kent merkezinde hissedilen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Kandilli'den yapılan son deprem açıklamasında dakikalar sonra bingöl'deki depremin büyüklüğü 5,8 olarak revize edildi.

Bi̇ngöl'ün karlıova ilçesinde richter ölçeğine göre, 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yayınlanan tüm materyallerin her hakkı saklıdır. Bingöl'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Bingöl'de, richter ölçeğine göre 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bi̇ngöl'ün karlıova ilçesinde richter ölçeğine göre, 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad ve kandilli son depremler verilerine göre bingöl'de deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada ise bingöl karlıova'daki depremin büyüklüğünün 5,7 olduğu bildirilirken 8 vatandaşın yaralandığı kaydedildi. Kandilli'den yapılan son deprem açıklamasında dakikalar sonra bingöl'deki depremin büyüklüğü 5,8 olarak revize edildi. Kandilli rasathanesi ve afad açıkladığı bilgiye göre bingöl'de 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Merkez üssü karlıova ilçesi olan depremin şiddetini afad 4.2, kandilli rasathanesi ise 4.1 olarak açıkladı. Bingöl'deki depreme ilişkin açıklama yapan afad, depremin büyüklüğünün 4.0 olduğunu duyurdu. Bingöl'de merkez üssü kent merkezi olan richter ölçeğine göre 4.5. Bingöl merkezde meydana gelen şiddetli deprem korkuya neden oldu.

Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl'deki depreme ilişkin açıklama yapan afad, depremin büyüklüğünün 4.0 olduğunu duyurdu. Afad'dan yapılan açıklamada ise bingöl karlıova'daki depremin büyüklüğünün 5,7 olduğu bildirilirken 8 vatandaşın yaralandığı kaydedildi. Kent merkezinde hissedilen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Bingöl deprem haberleri sayfasında bingöl deprem haberlerini bulabilir tüm bingöl deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz.

Bingöl'deki deprem sonrası Vali ve İçişleri Bakanlığı'ndan ...
Bingöl'deki deprem sonrası Vali ve İçişleri Bakanlığı'ndan ... from foto.sondakika.com
Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Son dakika bingöl deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Deprem çevre illerde de hissedildi. Ajanslar tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre bingöl'ün karlıova ilçesinde deprem meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi! İlk olarak depremin 5.9 büyüklüğünde olduğunu duyuran kandilli rasathanesi, büyüklüğü 5.8'e revize etti. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı (afad) tarafından yapılan açıklamaya göre bingöl'de deprem oldu. Bingöl deprem son dakika gelişmesinin ardından son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.

Bingöl deprem haberleri sayfasında bingöl deprem haberlerini bulabilir tüm bingöl deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz.

Depremin şiddeti 5.9 olarak açıklanırken, deprem çevre illerden de türk kızılayı deprem ile ilgili twitter hesabından son dakika açıklaması paylaştı. Bingöl deprem haberleri sayfasında bingöl deprem haberlerini bulabilir tüm bingöl deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Bingöl valisi kadir ekinci, depremde çöken kulelerimizden birinin altında kalan kardeşimiz yaralı olarak kurtarıldı, diğer kardeşimiz ise ne bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17:24'te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Yayınlanan tüm materyallerin her hakkı saklıdır. Deprem çevre illerde de hissedildi. Afad'ın son dakika verilerine göre, bingöl 'ün karlıova ilçesinde, 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika doğru ve özgün haber ilkesine dayalı olarak yayın yapılmaktadır. Tv100.com 30 ekim 2020 11:57 son güncelleme: Afad bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu belirtti. Kent merkezinde hissedilen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. İçişleri bakanı süleyman soylu yaptığı açıklamada, nöbet kulübesinin yıkıldığını bir korucunun göçük. Bingöl'de sabaha karşı meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedildi. Depremin ardından en büyüklüğü 4,6 ve 4,7 olan 200'ü aşkın artçı deprem meydana geldi.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı (afad) tarafından yapılan açıklamaya göre bingöl'de deprem oldu. En son bingöl deprem haberleri anında burada. Merkez üssü bingöl merkez olan saat 11.48'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika alınan bilgilere göre bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Can ve mal kaybının yaşanmadığı deprem, kısa süreli paniğe.

Son Dakika: Bingöl'ün Kiğı ilçesinde 5.2 büyüklüğünde ...
Son Dakika: Bingöl'ün Kiğı ilçesinde 5.2 büyüklüğünde ... from www.beyzadehaber.com
06.05.2021 00:58 bingöl'de 3.6 büyüklüğünde deprem. Son dakika bingöl'de şiddetli deprem. Bingöl'de sabaha karşı meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedildi. Merkez üssü karlıova ilçesi olan depremin şiddetini afad 4.2, kandilli rasathanesi ise 4.1 olarak açıkladı. Afad, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu belirtti. Bingöl deprem haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 13 haber bulunmaktadır. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi.

Depremin ardından en büyüklüğü 4,6 ve 4,7 olan 200'ü aşkın artçı deprem meydana geldi.

Bingöl merkezde meydana gelen şiddetli deprem korkuya neden oldu. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17:24'te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7.62 kilometre olarak ölçüldü. Afad'ın son dakika verilerine göre, bingöl 'ün karlıova ilçesinde, 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. İçişleri bakanı süleyman soylu yaptığı açıklamada, nöbet kulübesinin yıkıldığını bir korucunun göçük. Merkez üssü karlıova ilçesi olan depremin şiddetini afad 4.2, kandilli rasathanesi ise 4.1 olarak açıkladı. Kandilli rasathanesi, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Kandilli'den yapılan son deprem açıklamasında dakikalar sonra bingöl'deki depremin büyüklüğü 5,8 olarak revize edildi. Bingöl'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Bingöl depremi yakın bölgelerden de hissedildi. 06.05.2021 00:58 bingöl'de 3.6 büyüklüğünde deprem. Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu.

Posting Komentar

0 Komentar